Cart

Secure checkout
0
0,00 
»V življenju me privlačijo preproste stvari. Lepoto iščem v izčiščenih linijah in mehkih krivuljah lesa. V letnicah in branikah, ki v naše bivalno okolje vnašajo milino gozda.«

- JAN MIHELIČ -

spoznajte JANA

Odkar pomnim, sem rad zahajal v gozd. Kot otrok sem se s prijatelji igrivo podil med drevesi in plezal po vejah mogočnih hrastov in kostanjev, danes pa svojo veliko ljubezen do narave prenašam na svoje otroke.

»Ob stiku z lesom se umirim, moje misli se zjasnijo, moj pogled razširi.«
Verjamem, da se lepota skriva v preprostih stvareh. V dišeči jutranji kavi. Okusnem domačem kosilu. Otroškem smehu ob prijetnem pogovoru ob večeru. Ob kozarcu vina z ljubljeno osebo. V zgodbah, ki se spletejo okrog jedilne mize.

Pri izdelavi lesenih izdelkov me vodi želja po iskanju elegance in prefinjenosti v izčiščenem oblikovnem jeziku. Pri ustvarjanju me navdihujejo japonske in skandinavske smernice oblikovanja v harmoniji z izročilom in tradicijo slovenskega gozda.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram